понеделник, 17 август 2009 г.

Имало едно време... Стриптийз!

0 коментара
Да, беше време, когато фолк певиците като Глория, Силвия и много други се снимаха с къси поли и въртяха гюбеци от ефира. За гюбека, обаче, са важни чупките в кръста и закономерно дойде времето на късите блузки, голите коремчета и поезията за волни пеперуди (да не се бърка с пипируда - две различни понятия са). Тогава се чудехме, колко време ще мине, преди да започнат да се снимат по сутиени. Не чакахме дълго, Малина и Гергана може би са най-запомнящи се със лъщящи сутиени и еко-перелинките на крехките им раменца, а Есил Дюран по едно време направо си беше садо-мазо икона. Е тогава се чудехме какво следва...

Какво да очаква човек от музиката за душата на народа, под звуците на която редовно падат дрехи и задъжки? И то в сезона на дините...


Естествено стриптийз!

Мира снима нов клип към песента си Господар на парата. Да, същата Мира, която припява на Милко Калайджиев в песента "Хей, Малката" и май минава за едно от многото му открития. Музиката и текста са типични за стила на Мира, която продължава да страни от нео денс чалгата и се придържа твърдо към старата школа. Кръщната девойка ще се въплати в клипа в ролята на стриптизьорка, въпреки че това май няма връзка с текста на парчето, но той и без това не е важен. Фолк певицата много добре го знае и май не случайно във Vbox7 се появи много съмнително, за да мине за "папарашко" видео, клипче от снимките. Направо изглежда, че това си е трейлъра на нецензурираната версия, която ще се тиражира в интернет пространството. Естествено Мира ще е без сутиен - монокини, все пак е сезона на дините.

Фолк певицата обаче не се справя много добре на пилона, доста нервна изглежда и май ще е трудно да бъде убедителна в ролята си. Като че ли преди да пусне клипа в интернет, ще е добре да се усъвършенства. Все пак има с какво да я сравним, а и безплатни уроци за това може да се намерят дори. Това е интернет, по дяволите! И добре е да не се забравя, че голотата не винаги минава за сексапил, но когато това не се случи, със сигурност минава са порнография. Границата е тънка. Но от друга страна това са сурови кадри и ще е интересно какво ще излезе след монтажа.

Долу е урока по танци и сексапил с дрехи. Приятно гледане и пак остава да се чудим след без сутиен, какво ли следва?... Без силикон? Едва ли :)


Followers

 

OMEGAzine
Онлайн Списание
Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Distributed by Blogger Templates