неделя, 16 август 2009 г.

Цената на истината - ново по Нова - наистина.


Новото шоу стартира тази есен по Нова Телевизия и кастинга е обявен съвсем официално на сайта на телевизията. Форматът на шоуто е познат на запад като Moment of truth, а по Нова ще е познато под името Цената на истината.



Това шоу, честно казано, обещава да бъде най-отвратителното в българския ефир, що се отнася до ровене и воайорстване в личния живот на хората. Участниците ще отговарят на въпроси, свързани дори с тайните им мисли и фантазии и ако дават верни отговори, ще печелят пари. Детектор на лъжата и предварително проучване на кандидатите ще помагат на продуцентите да решават дали отговорът е верен или грешен. Въпросите разбира се ще са доста неудобни и смущаващи, от онези въпроси, които човек се надява никой никога да не му зададе. Е не само че ще им ги задават, но и ще ги гледат много много хора, сред които разбира се и близките им.

В американската версия на шоуто, пред съпруга си, на една от участничките и се наложило да признае, че му е изневерявала, за да остане в играта. На следващия въпрос - "Мислите ли, че сте добър човек?", тя отговоря - "Да, мисля.", но отговорът е зачетен за грешен и тя отпада. Ако все пак смятате, че сте готови за подобно предизвикателство и че си заслужава евентуалните и много съмнителни 200 000 лв., можете да попълните анкентната карта за първия етап от кастинга на българския формат ето тук. Внимавайте с въпроси като "Има ли нещо в живота ви от което ви е срам? ", със сигурност всичко, което напишете тук, ще бъде използвано срещу вас :).

Водещ на шоуто ще Витомир Саръиванов, който водеше и Островът на изкушението пак по Нова. Той е известен в интернет пространството с прякора Фродо, заради бегла прилика с малкия хобит от хитовия филм "Влателинът на Пръстените". Ама наистина бегла, но много сладурска прилика :).

На Острова на изкушенията две истории определено предизвикаха много шум около предаването. Две от двойките бяха доста подло изиграни от екипа. Първо бяха изпързаляни Кики и Андрей с кадри от предварителните разговори на Андрей и признанията му там за изневяра. Двамата бяха манипулирани много умело да имат непрекъснато причина да са бесни един на друг, без да имат възможността да се виждат очи в очи, а само виждаха кадри от бесовете на другия и последващите изцепки на инат с изкусители. Двойката все пак успя да се съвземе след края на шоуто, когато можеха да разговарят за случилото се. С другата двойка, която за добро или лошо се разпадна след шоуто, Милена и Филип, тактиката не беше много по-различна. Непрекъснато бяха показвани кадри, от забавленията на другия, но двамата дълго време не се поддаваха на провокацията. И все пак се прояви слабият ангел на Филип, който не можа да устои на Златка. Всъщност той я познаваше от баровете в София и очевидно си й беше навит още отпреди. Сексът беше мираж, но това трудно можеше да се каже за оргазмa на Златка, който Милена има "удоволствието" да чуе в самия край на шоуто. Оргазмът беше зачетен за реален и звздата на Златка изгря. Цялата аудитория на предаването зарида сладникави сълзи, заставайки на страната на "силната" Милена , която най-накрая се реши да разкара търтея Филип от живота си, въпреки жалките му опити да моли за прошка и да се извинявава. А Вито беше все загрижен за чувствата на участниците и мъдър и лаконичен в съветите си. Почти успяваше да заличи пошлата идея на предаването с благ тон и мило изражение. Перфектната заблуда за участниците, които винаги държаха да го впечатлят с изказванията си.

Та предвид доказаната подлост на екипа и идеята на новото шоу, може да се каже, че тази есен се очаква да видим най-голямата гавра с жадни за риалити слава умствени инвалиди.

Пари давам някой да ими обясни ей такива хора защо се пънат да участват в тези програми :)

0 коментара on "Цената на истината - ново по Нова - наистина."

Followers

 

OMEGAzine
Онлайн Списание
Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Distributed by Blogger Templates