неделя, 16 август 2009 г.

Какво правят Бритни и Джъстин?


Защо Бритни и Джъстин са заедно тук? Ами когато двама души се познават от деца, станат много, ама много известни, после имат връзка за кратко, на бял свят се появят хитове като Cry Me a River и What Goes Around Comes Around и за капак в интернет пространството лъснат техни снимки от един и същи ден, просто няма как да е другояче.

Напоследък нещата около Бритни се подреждат все по-добре. След фиаското на "голямото" й завръщане по време на откриването на VMA на MTV, 9 септември 2007, когато всички се чудеха дали беше пияна или дрогирана, изминаха почти две години. През това време тя за малко да загуби попечителсво над децата си, след развода й с Кевин Федърлайн, бори се с наркотиците, наложи се да постъпи в психиатрична клиника след съмнения за биполярно психично разтройство и след всичко това издаде 6ти студиен албум - Circus. От излизането на албума, 2 декември 2008, Бритни няма много свободно време за залитане встрани от правия път покрай промоциите на хитовете и турнето по промотирането на албума, което се състоя пред март и април тази година.

През юни 2009 беше обявено в класация на списание Форбс, че за последната година, от юни 2008, Бритни е припечелила 35 млн. долара. Не е зле след такива премеждия в личния живот. По- късно пак през юни стана ясно, че тя се среща с агента си Джейсън Травик, а издайнически пръстен заснет от папараците тогава, подсказа, че нещата са доста сериозни.

Вчера, събота, 15 август, Бритни е била заснета да разпуска заслужено край басейна на хотел в Марина Дел Рей, Калифорния. Сама, но поне с пръстена-издайник.

Ами Джъстин? Той разхождал кучтата си по същото време с Джесика Биел в Ел Ей. Те си приказвали тихичко и никой не чул за какво, но пък има снимки. Не се вглеждайте много. Да, Джесика не е толкова секси, когато е нахлупила шапка и е с 5 ката дрехи, но това все пак е нормална съботна разходка. Не е като голите сцени на Powder Blue, който май ще се запомни само с тях.

Те са заедно от януари 2007, когато са забелязани да карат сноуборд в Парк Сити, Юта. Точно преди това Джъстин беше прекратил "официално" почти 4-годишна връзка с Камерън Диаз. Официално значи, че имаше прес съобщение от двамата за края на тяхната връзка. Мда, известните личности го правят така - когато не се женят, няма развод, а просто съобщение в пресата. Зли езици тогава съскаха, че всичко било заради любовна афера на Джъстин със Скарлет Йохансон, която се снима в клипа му към песента What Goes Around Comes Around. Други пък смятаха, че песента пак е за Бритни, която точно тогава се развеждаше и имаше проблеми с наркотиците дори, и на Камерън това й е дошло в повече. Нищо от това не беше официално потвърдено, освен края на връзката им и факта, че са приятели.

В случая на Бритни и Джъстин, май ще излезе вярно това, което старите хора повтарят - времето лекува. Двамата изглеждат щастливи поотделно, а и кариерите им съвсем не са в застой. Какво повече?


Линкове - Britney Spears: Poolside Bikini Babe, Justin Timberlake and Jessica Biel: Pooch Pals

0 коментара on "Какво правят Бритни и Джъстин?"

Followers

 

OMEGAzine
Онлайн Списание
Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Distributed by Blogger Templates